Pa začnimo na začetku. Moje ime je Sanja in v svojih 28.letih sem prevzela že kar nekaj vlog. Sem hči, sestra, pastorka, snaha, vnukinja, prijateljica in dve najpomembnejši vlogi, partnerka in seveda MAMA.

Vse se je začelo lansko leto. S partnerjem sva se odločila, da je čas da svojo ljubezen okronava še z malo kepico in tako končno postanemo družina. V spominu mi bo za vedno ostal decemberski četrtek, ko sem se zjutraj zbudila in presrečno ugotovila, da tete s Krvavca še ni na spregled. Test nosečnosti je pokazal tako rahlo črtico, da se je komaj videla. S partnerjem sva sklenila da je to sigurno pozitiven test in da pričakujeva dojenčka, kar je kasneje ta dan potrdil tudi digitalni test. In tako sem tisti decemberski dan postala: MAMICA. V trenutku je čisto vse dobilo drug smisel in važno je bilo samo to, da je z malo pikico pod mojim srcem vse vredu in da sva dva postala trije. Sončnega avgustovskega jutra pa smo postali družina.

Drage nosečke, mamice, očki in vsi, ki ste se znašli na tej strani, to bo moj kotiček na internetu, kjer bom z vami delila vsakdane nove družinice, izzive materinstva, nasvete in delčke življenja novopečene mamice.

Do naslednjič,

Sanja

Pusti komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja